Cursul meu BASI Pilates

Am luat decizia de a îmi duce mai departe specializarea în metoda pilates și așa am ales să parcurg cursul „Comprehensive Pilates Teacher Training” al Școlii Basi Pilates.

Însă acest curs venea într-un moment în care eu acumulasem deja experiență în domeniu, având, pe lângă studiile superioare în domeniul kinetoterapiei, și alte cursuri la bază, inclusiv cursul Federației Italiene de Fitness, unde o avusesem ca profesoară pe Lisa Lapomarda.

Experiența mea anterioară și pretul ridicat al cursului m-au facut sa-mi creez niste așteptări foarte mari și m-am pornit la drum oarecum suspicios, crezând că nu prea sunt șanse ca așteptările mele să îmi fie implinite dar aveam nevoie de un curs care să conțină toate aparatele de pilates.

Astfel, am decis și am plecat spre Prato, un oras micut din regiunea Toscana.

Ma bucur că pasiunea mea pentru tot ceea ce însemna mișcare (sport, yoga sau pilates) a fost amplificată de pasiunea și dedicarea profesorilor pe care i-am întâlnit.

Specializarea pe aparatele de pilates a însemnat un efort consistent ca timp, bani și energie, însă beneficiile vor fi cu mine o viață întreagă.

Experiența mea în Italia a fost deosebit de frumoasă și îmbunătățită prin cunoașterea unor profesori extraordinari de la care am avut foarte multe de învățat.

În fiecare zi este o adevarată plăcere să împărtășesc cu pasiune cunoștințele mele fiecărui client văzând progresul de la o ședință la alta.

Ovidiu Atanasiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X