Povestea noastră

Povestea studioului Karuna a început de la o discuție despre idealuri și planuri mărețe de viață. Cofondatorii studioului, Alexandra Micu și Ovidiu Atanasiu au pornit la acest drum asumându-și misiunea de a duce nișa studiourilor de yoga și pilates la un nivel de calitate și profesionalism cât mai înalt dar, în același timp, păstrând o abordare personalizată și foarte prietenoasă în relația cu clienții, formând astfel o comunitate mică.

Oportunitatea accesării unor fonduri prin programul Start-Up Nation a fost catalizatorul care a facut posibilă materializarea conceptelor la care cei doi visau de multă vreme.

Și așa, înarmați cu visuri și idealuri marețe, cei doi au inceput să pună pe hărtie toate ideile pe care le aveau și în acelsi timp au început să învețe ce înseamnă să implementezi și apoi să conduci un business. Un studio specializat in yoga și pilates inseamnă mai mult decât exercițiul fizic, înseamă transmiterea unui stil de viață sănătos, înseamnă a învăța să trăiești conștient în fiecare zi.

Stilul de viață pe care Karuna Studio își propune să îl promoveze începe de la yoga și pilates, doua discipline care se numără printre specializarile lui Ovidiu, și care se impletește cu conceptul „karuna”, care în limba sanscrită înseamnă respect și compasiune. În viziunea celor doi fondatori, integrarea conceptului karuna în stilul de viață este primul pas către o lume mai bună pentru toți. Acest stil de viață se va regăsi în orice aspect al vieții, de la alegerile pe care le faceți când cumpărați mâncare sau când reciclați plasticul folosit, dar și în înteracțiunea cu cei apropiați sau cu oameni complet străini.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X