“Reeducare Posturala – spate inferior”

Current Status
Not Enrolled
Price
¤6030
Get Started

O postură incorecta înseamnă disconfort, mai puțină energie, dezechilibre musculare si chiar stări de apatie si oboseală psihică iar pe termen lung se va ajunge la diferite afecțiuni asociate acestor probleme de postură. Este cert că stilul de viața urban, în care cele mai multe job-uri implica statul la birou, ne afectează în sensul negativ postura.

Clasa de “Reeducare Posturala – spate inferior” este un antrenament creat cu obiectivul a reduce sau elimina problemele de postură, redând mobilitatea normala a articulațiilor și readucerea în echilibru a sistemului muscular care să fie capabil să susțină o postură bună.

Un beneficiu important este educarea și conștientizarea propriei posturi ceea ce iți va da posibilitatea să te corectezi voluntar chiar și în afara antrenamentului. Ne vom orienta atenția pe partea inferioara a spatelui unde apar dureri care uneori pot fi confundate hernia de disc. Din fericire, de multe ori problemele nu sunt atât de severe iar cauza este una simplă: postura greșită.

Vei învăța cum să îți îmbunătățești postura pentru a elimina disconfortul și durerile de spate asociate unei posturi defectuoase.

Vei învăța exerciții de reeducare posturală, din Kinetoterapie, testate de-a lungul timpului și foarte efciente pentru detensionarea coloanei.

Postura greșită menținută pentru un timp îndelungat va deveni confortabilă și îți va fi greu să o schimbi deoarece sistemul nervos central o va percepe ca fiind cea “normală”.

Te așteptăm alături de noi să faci primul pas în corectarea posturii!

Nu este o ședință terapeutică, a nu se confunda cu ședințele de kinetoterapie, deși s-ar putea ca eventualele stări de disconfort și durere să se reducă și în timp să dispară complet. Dacă aveți afecțiuni sau patologii, vă recomandam să aveți acordul medicului înainte de a începe orice fel de program de exerciții fizice.

Intensitatea efortului este moderată și veți avea nevoie doar de o saltea de yoga sau pilates.

Atenție: Înainte de începerea oricărui program de exerciții fizice este important să aveți avizul medicului specialist.

Instructor: Ovidiu Atanasiu 

Nivel: mediu

Durata: 48 min. (aprox.)

Click pe căsuța de mai jos pentru a accesa clasa online (după ce te-ai înscris)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

X