Intense upper body

Este un antrenament pentru partea superioară a corpului, complet și echilibrat care conține exerciții atât pentru mușchii brațelor cât și pentru mușchii mari ai trunchiului și cei ai zonei de centru (core).

Intensitatea va fi medie spre ridicată însă fiecare participant este rugat să lucreze cu nivelul propriu de pregătire fizica, după variantele care vor fi prezentate de Ovidiu pe parcursul antrenamentului. Astfel cei care sunt la început vor putea lucra mai ușor, având la dispoziție variante ajutătoare iar avansații își vor putea folosii întregul potențial, executând variantele mai grele ale exercițiilor.

Acest antrenament se completează foarte bine cu clasele de  „Abs & butt” la care se lucrează cu precădere partea inferioara a corpului, coapse, gambe și fesieri dar și mușchii zonei de mijloc (core).

Prin executarea acestor clase de două sau trei ori pe săptămână obținem o dezvoltare fizică echilibrată și armonioasă, o stare generală de sănătate sporită, un tonus mental ridicat și o pregătire fizica de invidiat.

Instructor: Ovidiu Atanasiu

Nivel: mediu

Durata: aprox. 55 min

Atenție: Înainte de începerea oricărui program de exerciții fizice este important să aveți avizul medicului specialist.

X