Bogdan Rotaru

Bogdan Rotaru - Antrenor Fitness si Pilates la Karuna Studio

Bogdan Rotaru

Antrenor

Biography:

Salut, sunt Bogdan Rotaru, antrenor personal de fitness cu specializare internațională în metoda Pilates, atât la saltea cât și pe aparatele specifice (Reformer, Cadillac, Wunda Chair, Ladder Barrel, Step Barrel).

Mi-am început cariera sportivă la vârsta de 6 ani practicând diferite sporturi cum ar fi tenisul și înotul, iar la vârsta de 7 ani am ajuns să practic fotbal.

Acesta m-a ajutat atât în viața de sportiv cât și în plan personal, aducându-mi pe lângă dezvoltarea fizică și multe alte trăsături de caracter cum ar fi perseverența, dișciplina și încerederea de sine.

Totodată am fost nevoit să practic și atletism timp de 4 ani ca să îmi pot dezvolta abilitățile motrice ca o completare a pregătirii fizice de care aveam nevoie pentru fotbal.

De-a lungul carierei de sportiv de performanță, am devenit, împreună cu clubul Dinamo București, de 2 ori Campion Național și o dată Vicecampion la Juniori.

După ce am decis să urmez o carieră diferită de cea de fotbalist, în anul 2019 am obținut diplomă de licență în urma absolvirii facultății de “Educație Fizică și Sport” în cadrul Universității Spiru Haret. În prezent sunt masterand în Educație Fizică și Antrenament Sportiv, la aceeași universitate.

Am decis să urmez cursul “Pilates Matwork Instructor” în cadrul școlii “Move On Pilates Academy” și tot în același an mi-am aprofundat studiile în această metodă urmând cursul “Comprehensive Global Course” în cadrul școlii “BASI Pilates” (Body Arts and Science International, California, USA).

Deși în cea mai mare parte a timpului predau Pilates la saltea și pe aparate, dezvoltându-mi în continuare și cunostințele în acest tip de mișcare, sunt un iubitor al activităților fizice, pasionat de tenis, motiv pentru care ofer și programe de pregătire fizică în acest sport.

Astfel, pot împartăși cunostințele pe care le dețin și pot ajuta alți sportivi să își atingă obiectivele și să realizeze noi performanțe.

CERTIFICĂRI

X