Termeni și condiții

UTILIZAREA SITE-ULUI

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpărarea produselor prezentate pe site-ul www.karunastudio.ro implică acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos. Pentru a fi informat despre toate condițiile de utilizare ale acestui site, va rugam să parcurgeți toate secțiunile următoare.

SC Premier Wellness SRL își rezervă dreptul de a face modificări și actualizări ale acestor termeni și condiții, precum și ale ofertei, fără o notificare prealabilă și fără precizarea motivelor; de asemenea, SC Premier Wellness SRL își rezervă dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori în afișare care pot surveni în urma unor greșeli de dactilografiere, lipsa de acuratețe sau erori ale produselor software, fără a anunța în prealabil. Aceste erori nu obligă SC Premier Wellness SRL la nicio acțiune.

Vă rugăm să citiți cu atenție termenii și condițiile, de fiecare dată când folosiți acest site. Continuarea folosirii site-ului implică acceptarea modificărilor efectuate. Tot conținutul site-ului www.karunastudio.ro este proprietatea SC Premier Wellness SRL și este aparat de legea pentru protecția drepturilor de autor.

Folosirea fără acordul scris a SC Premier Wellness SRL a oricăror elemente regăsite în site, chiar daca aceste elemente poarta marcaje de protecție, atrage după sine consecințele prevăzute de legislația în vigoare. Pentru a ne sesiza orice încălcare privind legea pentru protecția drepturilor de autor, ne puteți contacta la office@karunastudio.ro.

Pentru a face o comanda on-line este necesară autentificarea în cazul în care exista un cont creat anterior sau completarea unui formular, utilizatorul având obligația de a furniza informații reale și corecte despre persoana sa. Daca SC Premier Wellness SRL suspectează că informațiile puse la dispoziție de utilizator nu sunt reale, își rezerva dreptul de a restricționa accesul acestuia la serviciile oferite de site-ul www.karunastudio.ro si de a anula comanda respectiva.

NOTĂ DE INFORMARE PENTRU DATELE COLECTATE PE SITE

SC Premier Wellness SRL, cu sediul social in București, str. Valea Lunga nr. 38G, parter, camera 1, sector 6, cu punct de lucru in București, str. Maria Hagi Moscu nr. 5, etaj 2, camerele 6 – 10, sector 1, denumit Karuna Studio, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului sub nr. J40/8385/2017, cod identificare fiscala 37683581, prin administrator Alexandra Micu, este operatorul datelor dumneavoastră cu caracter personal, (în continuare denumită „Societatea”).

Prelucrarea necesară pentru executarea unui contract la care dumneavoastră sunteți parte sau pentru a face demersuri la cererea dumneavoastră înainte de încheierea unui contract. Prin achiziționarea de produse si/sau servicii prin intermediul acestui website, sunteți de acord să deveniți parte la un Contract, ale cărui Termeni și condiții sunt prevăzute, în conformitate cu legislația privind încheierea contractelor la distanță. În acest caz, datele dumneavoastră personale, cum ar fi numele complet, datele de contact, adresa, datele cărții de identitate, detaliile de plată (dacă plătiți online) vor fi prelucrate de către Societate în următoarele scopuri: în vederea încheierii contractului privind produsul achiziționat de pe site-ul nostru, pentru a vă confirma primirea comenzii și expedierea produsului, pentru a expedia produsul la adresa indicată de dumneavoastră, pentru a încasa prețul produsului achiziționat sau vom păstra datele dumneavoastră atunci când doriți să returnați produsul achiziționat, în acord cu Termenii și condițiile contractuale generale. De asemenea, puteți gestiona datele dumneavoastră personale în contul dumneavoastră personal aici.

Prelucrarea în temeiul consimțământului clientului. Datele dumneavoastră constând în nume, prenume, e-mail, număr telefon și informațiile comunicate în mod voluntar în cuprinsul mesajului dumneavoastră, furnizate de dumneavoastră prin intermediul acestui formular, sunt necesare pentru a vă putea crea contul și a posta anunțuri conform solicitărilor dumneavoastră. De asemenea, datele pot fi utilizate de Societate și pentru comunicarea cu dumneavoastră prin canalele pe care le-ați aprobat pentru a vă ține la curent în legătură cu activitatea noastră, prin transmiterea de newsletter, anunțuri și alte informații cu privire la serviciile, produsele noastre, precum și despre evenimente și proiecte ale Societății sau pentru sondaje în rândul clienților, campanii de marketing, analiză de piață, tombole, concursuri sau alte activități ori evenimente promoționale („marketing general”). De asemenea, Societatea poate utiliza preferințele dumneavoastră decurgând din activitatea pe site-ul nostru, pentru a vă comunica informații cu privire la servicii, produse, evenimente, campanii sau alte activități similare preferințelor dumneavoastră („marketing targetat”). Pentru aceste  scopuri, ne bazăm pe temeiul consimțământului dumneavoastră.
În ceea ce privește postarea anunțurilor și comunicările legate de marketing menționate mai sus, vă vom transmite informațiile respective doar după ce ați selectat această opțiune de a participa și vă vom oferi posibilitatea de a nu mai participa în orice moment, în cazurile în care nu doriți să mai primiți comunicări legate de marketing din partea noastră.

Puteți astfel alege să vă retrageți consimțământul privind existența contului dumneavoastră, prin simpla accesare a linkului ‘șterge cont’, după cum  puteți alege să vă retrageți consimțământul privind materialele de marketing/ newsletter în orice moment prin simpla accesare a linkului de ‘dezabonare’ de la subsolul fiecărui newsletter sau invitație la evenimente. De asemenea, în vederea retragerii consimțământului dumneavoastră pentru orice prelucrare asupra căreia ați consimțit în prealabil, puteți să ne transmiteți un e-mail la office@karunastudio.ro, să ne contactați la nr. de telefon +40.744.904.575 sau să ne comunicați o scrisoare la adresa str. Valea Lunga nr. 38G, parter, camera 1, sector 6, Bucuresti. Pentru a nu mai primi materiale adaptate preferințelor dumneavoastră, vă rugăm să consultați Politica Cookie, pe care o găsiți aici .

Ca regulă generală, în cazurile în care vă retrageți consimțământul, Societatea nu va mai permite prelucrarea datelor dumneavoastră și va lua măsurile corespunzătoare pentru ștergerea oricăror înregistrări cu datele dumneavoastră cu caracter personal. Cu toate acestea, în cazul în care prelucrarea este strict necesară, iar prelucrarea s-ar putea baza pe alte temeiuri legitime prevăzute prin dispozițiile legale aplicabile, Societatea va proceda în continuare la prelucrarea respectivă și vă va informa în acest sens.

Retragerea consimțământului dumneavoastră nu va afecta legalitatea prelucrării pe baza consimțământului de dinaintea retragerii acestuia.

Nu vom folosi datele dumneavoastră cu caracter personal în luarea unor decizii automate care să vă afecteze sau să creeze profiluri ale dumneavoastră, cu excepția celor menționate prin Politica Cookie, pe care o puteți citi aici .

Destinatarii datelor. Datele dumneavoastră sunt colectate prin intermediul website-ului curent și pot fi dezvăluite către persoanele noastre împuternicite sau alți operatori independenți (ex. firme de curierat) în principal prestatori de servicii sau colaboratori ai Societății, în vederea prelucrării datelor cu caracter personal în scopurile premise prin prezenta, în numele nostru și doar în conformitate cu instrucțiunile noastre. În cazul colaborării cu persoanele împuternicite, Societatea va păstra controlul asupra datelor dumneavoastră cu caracter personal și se va asigura că persoanele împuternicite folosesc măsuri tehnice și organizaționale corespunzătoare, în conformitate cu legea aplicabilă, pentru a asigura integritatea și securitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal. Datele dumneavoastră nu vor fi dezvăluite către alte state.

Durata stocării. Datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi păstrate atât timp cât sunt necesare în mod rezonabil în scopurile permise prin prezenta sau până la momentul când vă retrageți consimțământul. Ca regulă generală, în cazurile în care vă retrageți consimțământul, Societatea nu va mai permite prelucrarea datelor dumneavoastră și va lua măsurile corespunzătoare pentru ștergerea oricăror înregistrări cu datele dumneavoastră cu caracter personal. Cu toate acestea, vom păstra datele dumneavoastră cu caracter personal atunci când acestea sunt necesare pentru exercitarea sau apărarea de către Societate a unui drept al dumneavoastră sau al altei persoane în justiție, până la finalul perioadei de retenție relevante sau până la soluționarea respectivelor acțiuni în instanță. Cu excepția cazului în care ne solicitați în mod expres să stocăm datele dumneavoastră cu caracter personal pe termen mai lung sau a cazului în care datele cu caracter personal sunt necesare pentru apărarea unui eventual drept în justiție fără perioadă de păstrare, formularele vor fi distruse și datele cu caracter personal vor fi șterse în termen de maximum 3 ani de la data la care au fost colectate.

Drepturile clientului. Sub rezerva anumitor condiții legale, aveți următoarele drepturi în legătură cu prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal: dreptul de acces și dreptul de a solicita o copie a datelor cu caracter personal referitoare la dumneavoastră pe care le deținem; dreptul la rectificarea oricăror date cu caracter personal incorecte; dreptul la ștergerea datelor; dreptul la restricționarea utilizării de către Societate a datelor dumneavoastră cu caracter personal, în anumite cazuri (de exemplu, atunci când contestați inexactitatea datelor dvs. personale, pentru o perioadă care ne permite să verificăm o astfel de exactitate); dreptul la portabilitate, care vă permite să primiți datele personale referitoare la dumneavoastră pe care ni le-ați furnizat, într-un format structurat, utilizat în mod obișnuit și care poate fi citit automat sau să transmiteți aceste date altui operator; dreptul de a obiecta, care vă permite să vă opuneți prelucrării în continuare a datelor dvs. personale în condițiile și limitele stabilite de lege. Societatea va asigura exercițiul tuturor drepturilor dumneavoastră și de aceea, dacă doriți să procedați în sensul celor de mai sus, vă rugăm să ne transmiteți un e-mail la adresa office@karunastudio.ro, să ne contactați la nr. de telefon +40.744.904.575 sau să ne comunicați o scrisoare la adresa str. Valea Lunga nr. 38G, parter, camera 1, sector 6, București.. Este posibil să vă cerem să vă dovediți identitatea comunicându-ne o copie a unui mijloc valabil de identificare pentru a ne conforma cu obligațiile de securitate pe care le avem și a împiedica divulgarea neautorizată a datelor. Societatea va lua în considerare orice solicitări sau plângeri primite din partea dumneavoastră și vă vom transmite un răspuns imediat ce va fi posibil, însă nu mai târziu de 1 (una) lună de la primirea cererii. De asemenea, aveți dreptul de a adresa o plângere către Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal – cu sediul în Bd. Gheorghe Magheru nr. 28-30, sector 1, București.

EXPEDITIE SI LIVRARE

Livrarea se face în termen de 24 – 72 de ore (1-3 zile lucrătoare).

COSTURILE DE LIVRARE

Costurile pot varia în funcție de destinație, de greutatea și mărimea coletului. Tarifele de transport sunt stabilite de către firmele de curierat si pot fi achitate la DESTINATIE (de către client). În momentul efectuării comenzii pe site veți fi informați și cu privire la costurile de transport. SC Premier Wellness SRL nu stabilește în mod independent costurile de transport și nu este beneficiarul acestor sume.

CUM PLĂTESC?

Plata se poate face:

– online, cu cardul direct prin site-ul www.karunastudio.ro.

– prin transfer bancar: daca preferați aceasta modalitate de plata vă rugăm să selectați aceasta opțiune în momentul comenzii; un reprezentant SC Premier Wellness SRL se va ocupa de toate detaliile (factura proformă, confirmare plata etc.) astfel încât comanda dvs. să fie livrată în cel mai scurt timp. Livrarea produselor se va face numai după intrarea banilor in contul nostru. Confirmarea plații poate dura intre 24 si 48 de ore.

Plata cu cardul

Pe www.karunastudio.ro puteți plăti și direct cu cardul, prin intermediul sistemului integrat de plată MobilPay™. Acesta vă asigură o tranzacție securizată și comodă.

 

GARANȚIA

Garanția se acorda pentru 30 de zile de la data cumpărării produsului, cu excepția anumitor produse, conform legii 449/2003, articolul 20. Aceste excepții sunt declarate pe pagina produselor respective. „Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunța la cumpărare, fără penalități si fără invocarea unui motiv, in termen de 15 zile calendaristice de la primirea produsului. ” OUG 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta.

Clienții www.karunastudio.ro, persoane fizice, pot returna produsele cumpărate, în termen de 15 zile calendaristice de la primire, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului. Clienții www. karunastudio.ro, persoane juridice, pot returna produsele cumpărate, în termen de 15 zile calendaristice de la primire, situație în care taxa de retur va fi de 10% din valoarea facturii fără TVA . Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului. SC Premier Wellness SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produselor uzate, deteriorare, etc. pentru readucerea lor la starea inițiala, care pot avea o valoare intre 0 si 100% din valoarea inițiala a produsului. SC Premier Wellness SRL va înapoia contravaloarea comenzii, minus eventualele taxe suplimentare percepute, in cel mult 15 de zile de la data denunțării în scris a contractului. Suma înapoiata nu include cheltuielile de transport. Termenii si condițiile prezentate respecta legislația in vigoare: Legea 365/2002 privind comerțul electronic, Legea 51/2003, OUG 34/2014 referitoare la regimul juridic al contractelor la distanta.

Produsele care urmează a fi schimbate/returnate în perioada de garanție se trimit la adresa VÂNZĂTORULUI, însoțite de o copie după factura care atesta cumpărarea lor. Cheltuielile de transport aferente trimiterii produsului defect vor fi suportate integral de către CUMPARATOR, urmând ca VÂNZĂTORUL să trimită pe cheltuiala proprie produsul ce va fi primit in schimb după constatarea defectului, integrității produsului, precum si modului de manevrare/montare. Trimiterea produselor defecte se face DUPĂ ANUNȚAREA PREALABILĂ A UNUI REPREZENTANT AL VÂNZĂTORULUI, specificând EXACT care este DEFECTUL CONSTATAT și utilizând formularul de retur existent pe www.karunastudio.ro. Defectele VIZIBILE se reclama in momentul efectuării recepției. Prin DEFECT VIZIBIL se înțelege orice defect care poate fi depistat prin simpla examinare a produsului. Orice reclamație ulterioara referitoare la acest tip de defecte nu va fi luată în considerare. Recepția se considera ca fiind efectuata în aceeași zi în care produsul a fost livrat și/sau preluat de către client sau un reprezentant al acestuia.

Vânzătorul este exonerat de orice răspundere si obligație in cazul in care CUMPARATORUL nu a respectat întocmai termenii si condițiile de garanție, montaj, utilizare.

VANZATORUL este exonerat de obligația acordării de garanție in cazul in care se constata ca produsele in cauza au fost manevrate sau depozitate in mod necorespunzător, utilizate in alte scopuri decât cele pentru care au fost fabricate/ vândute, montate greșit, au suferit șocuri mecanice, termice sau de orice natura sau au intrat in contact cu substanțe a căror folosire nu este necesara in procesul de înlocuire/montare.

Nerespectarea condițiilor enumerate mai sus duce la pierderea garanției.

Rezolvarea problemelor de garanție, se va face in maxim 15 zile calendaristice de la data primirii produsului de către vânzător. Etapele de rezolvare sunt următoarele: Repararea produsului. Daca aceasta nu se poate face, produsul va fi înlocuit cu unul nou, identic sau similar. În cazul in care pe stocul vânzătorului nu se mai afla un produs identic sau similar, cumpărătorul își poate alege un alt produs din gama pusă la dispoziție de vânzător și va plăti diferența în cazul unui produs mai scump, sau i se va returna diferența in cazul unui produs mai ieftin.

În cazul în care niciun produs (excepție cele identice sau similare) nu este pe placul cumpărătorului, acesta poate solicita vânzătorului returnarea integrala a sumei plătite la achiziționarea inițiala a produsului. Plata acestei sume se va face de către vânzător în termen de 15 zile calendaristice, în contul specificat de cumpărător și doar către persoana fizica sau juridica ce apare în factura de achiziție a produsului.

 

CONDIȚII DE RETUR

Dorința noastră este ca produsele pe care vi le oferim sa fie în deplina concordanța cu nevoile dumneavoastră. În caz contrar, conform Ordonanței nr. 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanță, produsele se pot returna in 14 zile calendaristice de la primirea coletului:  „Cu excepția cazului în care profesionistul s-a oferit să recupereze el însuși produsele, consumatorul returnează produsele sau le înmânează profesionistului sau unei persoane autorizate de profesionist să recepționeze produsele, fără întârziere nejustificată și  în decurs de cel mult 14 zile de la data la care acesta a comunicat profesionistului decizia sa de retragere din contract în conformitate cu art. 11. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi de consumator înainte de expirarea perioadei de 14 zile” .

Denunțarea unilaterală a contractului in termenul de 14 zile se aplica doar persoanelor fizice, persoanele juridice neavând această posibilitate. Persoanele juridice, pot returna produsele cumpărate în termen de 14 zile calendaristice de la primire, situație în care va fi perceputa o taxa de retur de 15% din valoarea facturii fără TVA. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului. SC Premier Wellness SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produselor ce prezintă semene de uzura, deteriorare, etc. pentru readucerea lor la starea inițiala, taxe care pot avea o valoare intre 0 si 100% din valoarea inițiala a produsului. În cazul persoanelor juridice, denunțarea nu se poate face unilateral.

Notificarea se va data, semna și trimite de către dvs. prin e-mail la adresa: office@karunastudio.ro. În situația menționata mai sus, clienții noștri pot returna, în termenul prevăzut mai sus, produsul cumpărat, fără sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura. În cazul in care produsul are semne de folosire și uzura, conform Ordonanței 34/2014 ”Consumatorul este responsabil doar în ceea ce privește diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor și funcționării produselor”. SC Premier Wellness SRL se obliga sa restituie clientului sumele încasate pentru produsele returnate, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului returnat, pe baza formularului de retur sau a notificării trimise pe email la adresa mai sus menționata, completate de către client. In formularul de retur/notificarea scrisa se completează datele si contul bancar al titularului. Formularul de retur de pe site este doar un model. Conform legii, clientul poate să se retragă din contract printr-o declarație neechivocă, prin orice metoda dorește: email, poștal, verbal etc.

Cheltuielile de expediție, in cazul returului, vor fi suportate conform Ordonanței 34/2014, de către consumator: „Consumatorul suportă doar costurile directe legate de returnarea produselor”. Suma înapoiata clientului cuprinde toate sumele de bani primite de vânzător de la client pentru produsul respectiv, inclusiv costurile inițiale de transport, daca este cazul. Toate produsele returnate pentru care se returnează suma integrala înapoi trebuie să fie într-o stare perfecta, fără urme de utilizare vizibile si cu certificatul de garanție in original.

Potrivit noii Legi 249/2015, Art. 16, punctul 8, „se interzice condiționarea, sub orice forma, a drepturilor legale ale consumatorilor referitoare la produsul cumpărat de păstrarea ambalajului.” Conform prevederii OUG 34/2014  „utilizatorul final este responsabil doar în ceea ce privește diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor și funcționarii produselor. Diminuarea valorii produselor nu trebuie să fie descurajantă pentru utilizatorul final în a-și exercita dreptul de retragere.”  Drept urmare, în cazul în care consumatorul returnează produsul într-o stare ce diminuează valoarea acestuia, comerciantului i se permite sa scadă o parte din suma returnata clientului.

LITIGII

Pentru orice conflict apărut intre SC Premier Wellness SRL si clienții săi se va căuta o rezolvare pe cale amiabila. Daca acest lucru nu este posibil, litigiul va fi soluționat de către instanța judecătorească pe a cărei raza teritoriala se afla sediul SC Premier Wellness SRL.

Contravaloarea transportului produselor către firma SC Premier Wellness SRL va fi suportata de client;

Excepție de la returnare: produsele achiziționate de persoane juridice, produsele aduse pe comanda speciala (care nu sunt in mod uzual in stocul SC Premier Wellness SRL), produsele consumabile.

Dacă întâmpinați orice probleme legate de o comanda, care nu par a putea fi rezolvate prin email sau cu persoana cu care discutați, puteți solicita conciliere suplimentara la telefon 0727 515 515 sau ne puteți scrie pe adresa office@karunastudio.ro . De asemenea ne puteti scrie prin intermediul formularului de contact disponibil aici.

X