Analiză posturală și funcțională

Analiza posturală

Este o analiză complexă în care se va verifica postura (vedere anterioară, laterală și posterioară) statică, dar și în mișcare, amplitudinea de mișcare a articulațiilor mari și, de asemenea se vor aplica teste de funcționalitate (de exemplu de stabilitate a centrului), de forță musculară sau de mobilitate.

În urma acestei analize se vor face recomandări precise și individualizate, cu privire la metoda de antrenament potrivită pentru a atinge obiectivele dorite.

Chiar dacă este vorba despre un program de exerciții fizice de recuperare după o accidentare sau afecțiune, de reeducare posturală sau de pregătire fizică sportivă, succesul acestui program depinde de atingerea obiectivelor stabilite.

Singurul mod de a determina atingerea acestor obiective și valoarea programului stabilit de către specialist este prin evaluarea periodică.

Rezultatele unei reevaluări pot fi folosite pentru a prezice evoluția în timp, pentru a indica slăbiciuni sau dezechilibre, pentru a măsura progresul, dar și pentru a indica specialistului schimbările necesare ce trebuie făcute în cadrul antrenamentului.

ANALIZĂ POSTURALĂ SI FUNCȚIONALĂ
140 lei
 
REEVALUARE PERIODICĂ
100 lei
 
X