Recenziile noastre

  positive review  Ovidiu, classes, positive energy🙏

  Pascu Georgiana Avatar Pascu Georgiana
  21 March 2021

  positive review  Really cool exercise/yoga flows and emphasis on correctly doing them!

  Cristina Buturugă Avatar Cristina Buturugă
  28 February 2021

  positive review  Top trainers, great exercises and the most important- correctly done! Well Done Ovidiu and Karuna Team!

  Oana Müller Petrescu Avatar Oana Müller Petrescu
  13 February 2021

  positive review  Echipa de un profesionalism desăvârșit, plina de seriozitate, cu grija pentru actualizarea permanenta a practicii , adecvarea nivelului în funcție de elevi . Nota bene: grija foarte mare pentru o practica in conditii de siguranță, fără riscuri inutile. La sediu, conditii de lucru extraordinare ca aparatura, dotare, curățenie, plante minunate, obiecte frumoase, ceai bun 🙂 In timp, am înregistrat un progres lent și sigur, un tonus îmbunătățit și o stare fizica și psihica mai buna. Mulțumesc, Karuna!!!

  Monica Monica Avatar Monica Monica
  14 January 2021

  positive review  Ovidiu este un profesionist, clasele lui sunt minunate. Dupa antrenament ma simt plina de energie, stress free si plina de optimism. Recomand Karuna Studio!

  Lavinia Spălățelu Avatar Lavinia Spălățelu
  12 December 2020

  positive review  Foarte bune clasele de yoga, bine explicate si executate cu multa atentie fata de corp. Bine punctate respiratiile precum si momentele de concentrare asupra coloanei si abdomenului. Recomand!

  Elena Radulescu Avatar Elena Radulescu
  29 September 2020

  positive review  Highly recommend this team for being both professional & fun to be around! Thumbs up for the great retreat experience they offer. Must try if you need a recharge!

  Gabriela Vaduva Avatar Gabriela Vaduva
  5 July 2020

  positive review  Pentru ca zi de zi, de 2 ori/zi, 3 luni, Karuna Studio a fost un ajutor complet/bodymindspirit si nepretuit si sper sa devina un prieten pe termen nedeterminat😊😍🙏

  Loredana Tatu Avatar Loredana Tatu
  13 June 2020

  positive review  Imi place yoga cu Ovidiu,daruirea lui,explicatiile,calmul,pacea,bucuria pe care le simt.

  Dragomir Veronica Avatar Dragomir Veronica
  3 June 2020

  positive review  Un loc fain, cu oameni super faini! ????

  Denisa Sabina Emilia Deliu Avatar Denisa Sabina Emilia Deliu
  30 May 2020

  positive review  Recomand Karuna Studio pentru profesionalismul lor, pentru varietatea claselor, pentru atmosfera prietenoasă, dar și pentru dragostea pentru sport pe care o transmit mai departe. I-am descoperit online acum 2 luni prin clasele lor live de pe Facebook, care între timp au devenit pentru mine o nevoie și un motiv de împlinire zilnice. Pe lângă forță și mobilitate, am câștigat cu ei și momente frumoase, zâmbete, si sentimentul de a face parte dintr-o comunitate frumoasa! Îmi doresc sa continuam sa facem sport împreună online și pe viitor!

  Georgiana Dumitru Avatar Georgiana Dumitru
  26 May 2020

  positive review  Buna dimineata! Va pup! Iubesc clasele de pilates de la voi! De cand am inceput pilates cu voi am devenit dependenta de aceasta practica. <3

  Luminita Stefan Avatar Luminita Stefan
  26 May 2020

  positive review  Cele mai bune workout-uri de body & mind online făcute de o echipa din România. O variație extraordinara de antrenamente și de exerciții în cadrul aceluiași tip de antrenament. Am deja 2 luni de lucru cu karuna și nu m-am plictisit deloc. Evident asta se datorează instructorilor care sunt dezghețați, super profesioniști și entertaining cât cuprinde. Ovidiu Atanasiu, Carmen Ardelean și Adina Rada îți dau nu doar instrucțiuni pentru mișcare, cât și o stare generala de bine și faptul ca faci parte dintr-o comunitate. Se vede cât de mult ii pasa lui Ovidiu de ceea ce face și asta atrage sute de oameni zilnic. Citește sute de comentarii după fiecare live. Antrenamentul nu se mai simte ca o necesitate, ci e o reala plăcere. Ah, sa mai zic le oferă complet gratuit pe Facebook live? (eu am donat o suma aleasa de mine) Nu ai ce critica, realmente.

  Gabriel Ion Avatar Gabriel Ion
  23 May 2020

  positive review  Adevărați profesioniști, care nu numai că te ajută să faci mișcare în mod sănătos, dar îți și induc o stare de bine. Felicitări!

  Claudia Patrascu Avatar Claudia Patrascu
  22 May 2020

  positive review  sunt profesionisti, exercitiile lor sunt destul de intense, dar abordabile si complete, adresand toti muschii si toate articulatiile; cu toate acestea, menajeaza coloana vertebrala si totusi elimina anchiloza; in bonus, sunt foarte simpatici si plini de umor; nu in ultimul rand, gestul lor pe timpul carantinei a fost extraordinar, insa au investit multi bani, timp si efort, deci merita cu prisosinta un sprijin financiar din partea noastra, oricat de modest

  Tudor Zaganescu Avatar Tudor Zaganescu
  14 May 2020

  positive review  Bravo Karuna Studio! Sunteti niste simpatici si niste profesionisti! Imi place ca va tineti de explicatii in timpul predarii claselor, acest lucru motiveaza. Si orele de Yoga cu Ovidiu sunt o binecuvintare????. Succese mari in continuare ????????

  Ellie Pov Avatar Ellie Pov
  13 May 2020

  positive review  Sunteți profesioniști si dedicați!! Felicitări si mulțumim !!

  Helena Anca Avatar Helena Anca
  13 May 2020

  positive review  O echipa de oameni foarte calzi și în același timp, super profesioniști! Mulțumesc!

  Jiman Livia Avatar Jiman Livia
  10 May 2020

  positive review  Minunate clasele online, categoric as merge la studio dacă aș locui în București. Am participat la pilates online și datorită indicațiilor lui Ovidiu nu am întâmpinat nici un fel de discomfort deși am probleme lombare - dublă hernie de disc. Recomand cu încredere Karuna Studio!

  Nico Nicoleta Avatar Nico Nicoleta
  10 May 2020

  positive review  geniali, profesioniști și drăguți!????????

  Fluture Iulia Avatar Fluture Iulia
  8 May 2020

  positive review  Ma bucur ca am descoperit aceasta echipa minunata si acest loc cu o energie magica! Este un loc in care ma simt ca acasa! Bravo echipa!

  Moldoveanu Catalina Avatar Moldoveanu Catalina
  5 May 2020

  positive review  Yoga cu Ovidiu este o adevarata igienizare a mintii. Este un instructor care depășește bariera ecranului astfel efectul practicii il simt ca si cand as fi la studio. Felicitări întregii echipe pentru promptitudinea in adaptarea la situația actuala de a face practica online.????????????

  Manuela Balaban Avatar Manuela Balaban
  3 May 2020

  positive review  Ovidiu este un instructor foarte bun, empatic si clar in explicatii. Clasele lui se potrivesc pentru orice nivel. Recomand cu caldura!

  Gabriel Dodu Avatar Gabriel Dodu
  3 May 2020

  positive review  O echipa minunata, profesionista, ce inspira si motiveaza!

  Cristina Lundin Avatar Cristina Lundin
  1 May 2020

  positive review  Este utilă și consider ca ar fi bine să încerce mai mulți! O să le placa!!!

  Dorina Nadane Zaharia Avatar Dorina Nadane Zaharia
  1 May 2020

  positive review  Amazing workouts, professional trainers, who have cultivated in my soul the love for yoga and pilates! ????????????‍♀️

  Raluca Rosu Avatar Raluca Rosu
  28 April 2020

  positive review  Oameni pasionați și dedicați care împărtășesc cu noi mai mult decât ore de sport, împărtășesc o filozofie de viață, un stil de viață integrat, echilibrat și sănătos! Încearcă o clasă și te vei convinge!

  Alina Sime Avatar Alina Sime
  27 April 2020

  positive review  Toate clasele sunt MINUNATE! Exercitii bine gandite si foarte variate. Multumesc foarte tare pentru "antibiotic", Carmen! Sunteti foarte faini!✌️

  Alexandra Alecsa Avatar Alexandra Alecsa
  26 April 2020

  positive review  Profesionism si energie buna! Recomand!

  Shira Yuri Avatar Shira Yuri
  26 April 2020

  positive review  What a great way to start the weekend exercising with virtual Karuna studio. Thank you, Carmen Alina Ardeleanu for an amazing Abs&Butt class, you made my day????

  Maria Prisecaru Avatar Maria Prisecaru
  25 April 2020
X