Povestea noastră

Povestea studioului Karuna a început de la o discuție despre idealuri și planuri mărețe de viață. Cofondatorii studioului, Alexandra Micu și Ovidiu Atanasiu au pornit la acest drum asumându-și misiunea de a duce nișa studiourilor de yoga și pilates la un nivel de calitate și profesionalism cât mai înalt dar, în același timp, păstrând o abordare personalizată și foarte prietenoasă în relația cu clienții, formând astfel o comunitate mică.

Oportunitatea accesării unor fonduri prin programul Start-Up Nation a fost catalizatorul care a facut posibilă materializarea conceptelor la care cei doi visau de multă vreme.

Și așa, înarmați cu visuri și idealuri marețe, cei doi au inceput să pună pe hărtie toate ideile pe care le aveau și în acelsi timp au început să învețe ce înseamnă să implementezi și apoi să conduci un business. Un studio specializat in yoga și pilates inseamnă mai mult decât exercițiul fizic, înseamă transmiterea unui stil de viață sănătos, înseamnă a învăța să trăiești conștient în fiecare zi.

Stilul de viață pe care Karuna Studio își propune să îl promoveze începe de la yoga și pilates, doua discipline care se numără printre specializarile lui Ovidiu, și care se impletește cu conceptul “karuna”, care în limba sanscrită înseamnă respect și compasiune. În viziunea celor doi fondatori, integrarea conceptului karuna în stilul de viață este primul pas către o lume mai bună pentru toți. Acest stil de viață se va regăsi în orice aspect al vieții, de la alegerile pe care le faceți când cumpărați mâncare sau când reciclați plasticul folosit, dar și în înteracțiunea cu cei apropiați sau cu oameni complet străini.

MISIUNEA

Ne asumăm misiunea de a vă oferi antrenamente individualizate și clase deosebite iar antrenorii noștrii, certificați la nivel internațional și cu aptitudini pedagogice remarcabile, se vor asigura să beneficiați de o experiență placută la fiecare vizită în studio.

Credem cu tărie în practica tradițională, atât pentru pilates cât și pentru yoga, precum și în evolutia științei în domeniul sportului și al kinetoterapiei.

Vom rămâne în sfera noastră de expertiză dar, în același timp, vom lucra și cu experți din alte domenii, cum ar fi domeniul medical și cel al kinetoterapiei, astfel încât să beneficiați întotdeauna de cele mai moderne, sigure și eficiente antrenamente.

Suntem în permanență preocupați de formarea și dezvoltarea profesională continuă a echipei noastre prin participarea frecventă la diverse cursuri de specializare, atât la nivel național cât și internațional.

Aceste principii stau la baza tuturor acțiunilor noastre.

VIZIUNEA

Viziunea noastră este să inspirăm comunitatea către un stil de viață sănătos și echilibrat, bazat pe valori fundamentale, cum ar fi chiar numele nostru Karuna, care se traduce prin “respect pentru orice formă de viață”.

Pornind de la celebrul proverb latin “mens sana in corpore sano”, acest stil de viață are la bază sănătatea minții și a corpului.

Atât yoga cât și pilates sunt metode de antrenament foarte valoroase care pot fi practicate de oricine, având beneficii importante în plan fizic cât și în plan mental.

X