Povestea noastră

MISIUNEA

Ne asumăm misiunea de a vă oferi antrenamente individualizate și clase deosebite iar antrenorii noștrii, certificați la nivel internațional și cu aptitudini pedagogice remarcabile, se vor asigura să beneficiați de o experiență placută la fiecare vizită în studio.

Credem cu tărie în practica tradițională, atât pentru pilates cât și pentru yoga, precum și în evolutia științei în domeniul sportului și al kinetoterapiei.

Vom rămâne în sfera noastră de expertiză dar, în același timp, vom lucra și cu experți din alte domenii, cum ar fi domeniul medical, astfel încât să beneficiați întotdeauna de antrenamente sigure și eficiente.

Suntem în permanență preocupați de formarea și dezvoltarea profesională continuă a echipei noastre prin participarea frecventă la diverse cursuri de specializare.

Aceste principii stau la baza tuturor acțiunilor noastre.

VIZIUNEA

Viziunea noastră este să inspirăm comunitatea către un stil de viață sănătos și echilibrat, bazat pe valori fundamentale, cum ar fi chiar numele nostru Karuna, care se traduce prin „respect pentru orice formă de viață”.

Pornind de la celebrul proverb latin “mens sana in corpore sano”, acest stil de viață are la bază sănătatea minții și a corpului.

Atât yoga cât și pilates sunt metode de antrenament foarte valoroase care pot fi practicate de oricine, având beneficii importante în plan fizic cât și în plan mental.

X