Despre locație

DESPRE LOCAȚIE

Karuna Studio este acel loc în care vei găsi o comunitate mică de oameni frumoși cu interese comune despre un stil de viață sănătos și prietenos cu mediul, practica și filosofia yoga, pilates și multe alte discipline din registrul “body and mind”.

Vă oferim facilități excelente pentru a practica metoda Pilates și diferite stiluri de Yoga, pentru a scăpa de stresul acumulat în timpul zilei sau pentru a vă imbunătăți postura și pentru a scăpa de discomfortul fizic acumulat.

Locația vă pune la dispoziție două studiouri de pilates, un studio de clase, o zonă de lounge și două vestiare spațioase echipate cu dușuri și toaletă.

Cele două studiouri de pilates sunt utilate cu o gamă completă de echipamente concepute de Joseph H. Pilates, dezvoltate și fabricate ulterior de BASI Systems (www.basipilates.com), folosind materiale de o calitate excepțională și un design de ultimă generație, astfel încât fiecare sesiune să fie o experiență frumoasă și folositoare.

Instructorii certificați la nivel internațional se vor preocupa ca fiecare ședință de antrenament personal să fie adaptată în funcție de necesitățile și obiectivele fiecărui membru. Calitatea înaltă a serviciilor oferite fiind o preocupare importantă pentru toți membri echipei.

In sala de clase

În studioul de clase veți putea practica diferite stiluri de yoga, vă veți familiariza cu tehnici de pranayama și alte discipline din registrul “body and mind”, cum ar fi clase de pilates pe saltea, pilates props, yoga props sau ashtanga.

In spatiul studioului

În zona de lounge veți putea interacționa cu ceilalți membri sau cu instructori, vă veți putea relaxa cu un ceai cald din partea casei sau cu o limonada răcoritoare și chiar studia colecția de cărți puse la dispoziția voastră. Ne face o deosebită placere cănd vă bucurați de această zonă după fiecare clasă sau antrenament personal, și vă așteptă cu drag să ne vizitați și atunci cand sunteti prin apropiere si aveti un moment liber, poate dupa o sedinta la birou sau inainte de o intalnire cu prietenii.

 

X