Despre locație

DESPRE LOCAȚIE

Karuna Studio este acel loc in care vei gasi o mica comunitate de oameni frumosi cu interese comune despre un stil de viata sanatos si prietenos cu mediul, practica si filosofia yoga, pilates si multe alte discipline din registrul „body and mind”.

Va oferim faciliati excelente pentru a practica metoda Pilates si diferite stiluri de Yoga, pentru a scapa de stresul acumulat in timpul zilei sau pentru a va imbunatati postura si a scapa de discomfortul fizic acumulat.

Locatia va pune la dispozitie doua studiouri de pilates, un studio de yoga, o zona de lounge si doua vestiare spatioase echipate cu dusuri.

Cele doua studiouri de pilates sunt utilate cu o gamă completă de echipamente concepute de Joseph H Pilates, dezvoltate si fabricate ulterior de BASI Systems (www.basipilates.com), folosind materiale de o calitate exceptionala si un design de ultima generatie, astfel incat fiecare sesiune sa fie o experienta frumosa si folositoare.

Instructori certificati in domeniu vor face ca fiecare sedinta de antrenament sa fie personalizata in functie de necesitatile si obiectivele fiecarui membru. Calitatea inalta a serviciilor oferite fiind o preocupare importanta pentru membrii echipei.

In sala de clase

veti putea practica diferite stiluri de yoga, va veti familiariza cu tehnici de pranayama si alte discipline din registrul „body and mind”, cum ar fi clase de pilates pe saltea, pilates props, yoga props sau stretching.

Incurajam si practica personala de aceea in orar veti gasi „silent self practice”. Ceea ce inseamna ca in orele respective fiecare membru poate veni sa practice pe cont propriu in liniste, fara a perturba practica celorlalti. Asadar, oricand ai un moment liber si ai echipamentul cu tine, poti veni la o clasa sau la „silent self practice”

In spatiul studioului

exista o zona de lounge unde veti putea interactiona cu ceilalti membri sau instructori, va veti putea relaxa cu un ceai cald din partea casei sau cu o limonada racoritoare si chiar studia colectia de carti puse la dispozitie de catre studio.

Ne-ar face placere sa va bucurati de aceasta zona de lounge nu doar atunci cand veniti pentru o clasa sau un antrenament personal ci chiar si atunci cand sunteti prin apropiere si aveti un moment liber, poate dupa o sedinta la birou sau inainte de o intalnire cu niste amici. Puteti trece oricand pentru un ceai sau o limonada si un taifas 🙂

 

X