Yoga retreat pe drumul vinului, 12-14 Iulie 2019

Yoga retreat pe drumul vinului, 12-14 Iulie 2019

La mijlocul verii va invitam sa facem yoga in aer liber si iarba verde, intr-o locatie frumoasa, cocheta si aproape de Bucuresti, astfel incat sa nu petrecem mult timp pe drum si sa ne putem bucura mai mult de natura, departe de oras.

Vom petrece trei zile, de vineri pana duminica, la Vinalia – Conacul din Ceptura, un loc cu o arhitecura aparte, neo-romaneasca, si cu interioare eclectic minimaliste. Conacul are in dotare un restaurant, piscina in aer liber, crama si biciclete pe care le putem scoate la o plimbare pe drumul vinului. Vom avea 4 clase de yoga de 90 min cu Ovidiu Atanasiu, activitati cu grupul in aer liber sau relaxare la piscina, si o degustare de vinuri alese si branzeturi fine. Seara ne vom strange cu totii la cina, unde fiecare poate comanda din meniul a la carte, in functie de preferintele personale. Vinul servit la cina va fi din partea noastra.

Pachetul include:

– cazare in camera dubla cu mic dejun inclus
– degustare de vinuri si branzeturi alese
– 4 sesiuni de yoga de 90 min, adaptate pentru toate nivelurile de experienta.
– o activitate comuna la alegerea grupului, sambata dupa amiaza
– vinul servit la cina

Pachetul nu include:

– transport
– pranz
– cina

Program:

Vineri:

– incepand cu 15.00 check-in la conac
– 18:00 – 19:30 – „Sunset Yoga”
– 20:00 – Cina
– Moon Walk – dupa cina va invitam la o plimbare nocturna prin natura

Sambata:

– 07:00 – 08:30 -„Sun Gazing Yoga” la rasarit, sesiune care va fi insotita de o scurta meditatie „sun gazing”
– 09:00 – Mic dejun
– dupa amiaza, relaxare la piscina / plimbare cu bicicleta sau drumetie pana la Bisericuta din Deal, in functie de dorintele fiecaruia
– 18:00 – 19:30 -„Healing Hatha Yoga”, sesiune in care vom folosi puterile subtile si vindecatoare ale naturii pentru a ne elibera de orice tensiune acumulata
– 20:00 – Cina

Duminica:

– 07:00 – 08:30 – „Rise and Shine Yoga”
– 09:00 – Mic dejun
– la pranz este sfarsitul programului dar va puteti petrece restul zilei la piscina, in natura sau terasa restaurantului

Plecarea vineri dupa amiaza cu masina personala. Recomandarea noastra este sa ne grupam in cat mai putine masini si sa ne organizam plecarea astfel incat pe la ora 16.00-17.00 sa ne strangem la locatia Vinalia, Conacul din Ceptura.
Vom pleca din parcarea mare de la Piata Victoriei.
Cine nu are saltea poate imprumuta de la studio.

Pret: 650 lei.
Early bird: 600 lei – achitati integral pana pe 15 iunie.

Pentru rezervari este nevoie de avans 50%.
Rezervarile se fac la tel. 0744904575.
Daca din orice motive va razganditi, restituirea banilor se poate face pana la 1 iunie.

*Despre Locatie:

Istoria Vinalia – Conacul din Ceptura e strans legata de vin si pasiunea pentru el. Asa a luat nastere un loc care sa primeasca, sa gazduiasca si sa incante iubitorii de vin.

Pentru ca fiecare experienta petrecuta la conac se transforma intr-un moment de celebrare a vinului, denumirea conacului a venit firesc: Vinalia, fiind inspirat din Sarbatorile Romane inchinate vinului si viilor. Vinalia erau festivaluri care aveau loc primavara si toamna in Imperiul Roman si unde locuitorii cetatii se adunau pentru o prima degustare a vinului produs in recolta precedenta (Vinalia Urbana) sau pentru a marca un episod esential din an: culegerea strugurilor si pregatirea vinului de la debutul toamnei (Vinalia Rustica). Spectacolul era insotit de memorabile ritualuri religioase si ofrande aduse zeitatilor. Acestea erau invocate prin rugaciuni pentru imblanzirea naturii care sa protejeze bogatia recoltei de struguri pentru anul urmator.

Primul lucru care te impresionează cand ajungi la Vinalia – Conacul din Ceptura este arhitectura neo-romaneasca, cu interioare eclectic minimaliste. Designul interior este marca personala a unor iubitori de vin. Au folosite culori odihnitoare, obiecte cu istorie, materiale cu texturi îmbietoare si o instalatie de iluminare care, laolalta, ofera experiente senzoriale pentru toate simturile.

Mai multe detalii aflati accesand link-ul: https://www.vinaliaceptura.ro

X