Yoga retreat pe drumul vinului, 12-14 Iulie 2019

Yoga retreat pe drumul vinului, 12-14 Iulie 2019

La mijlocul verii vă invităm să facem yoga în aer liber și iarbă verde, într-o locație frumoasă, cochetă și aproape de București, astfel încât să nu petrecem mult timp pe drum și să ne putem bucura mai mult de natură, departe de oraș.

Vom petrece trei zile, de vineri până duminică, la Vinalia – Conacul din Ceptura, un loc cu o arhitecură aparte, neo-românească, și cu interioare eclectic minimaliste.

Conacul are în dotare un restaurant, piscina în aer liber, crama și biciclete pe care le putem scoate la o plimbare pe drumul vinului.

Vom avea 4 clase de yoga de 90 min cu Ovidiu Atanasiu, activitati cu grupul în aer liber sau relaxare la piscină, și o degustare de vinuri alese și brânzeturi fine.

Seară ne vom strange cu toții la cina, unde fiecare poate comanda din meniul a la carte, în funcție de preferințele personale.

Vinul servit la cină va fi din partea noastră.

Pachetul include:

– cazare în camera dublă cu mic dejun inclus;
– degustare de vinuri și brânzeturi alese;
– 4 sesiuni de yoga de 90 min, adaptate pentru toate nivelurile de experiență;
– o activitate comunp la alegerea grupului, sâmbătă după amiază;
– vinul servit la cină.

Pachetul nu include:

– transport
– prânz
– cină

Program:

Vineri:

– începând cu 15.00 check-in la conac
– 18:00 – 19:30 – “Sunset Yoga”
– 20:00 – Cina
– Moon Walk – după cină vă invităm la o plimbare nocturnă prin natură

Sâmbătă:

– 07:00 – 08:30 -“Sun Gazing Yoga” la rasarit, sesiune care va fi însoțită de o scurtă meditație “sun gazing”
– 09:00 – Mic dejun
– după amiază, relaxare la piscină / plimbare cu bicicleta sau drumeție până la Bisericuța din Deal, în funcție de dorințele fiecăruia
– 18:00 – 19:30 -“Healing Hatha Yoga”, sesiune în care vom folosi puterile subtile și vindecătoare ale naturii pentru a ne elibera de orice tensiune acumulată
– 20:00 – Cina

Duminică:

– 07:00 – 08:30 – “Rise and Shine Yoga”
– 09:00 – Mic dejun
– la prânz este sfârșitul programului dar vă puteți petrece restul zilei la piscină, în natură sau pe terasa restaurantului.

Plecarea vineri după amiază cu mașina personală. Recomandarea noastră este să ne grupam în cât mai puține mașini și să ne organizăm plecarea astfel incat pe la ora 16.00-17.00 sa ne strangem la locatia Vinalia, Conacul din Ceptura.
Vom pleca din parcarea mare de la Piața Victoriei.
Cine nu are saltea poate împrumuta de la studio.

Pret: 650 lei.
Early bird: 600 lei – achitați integral până pe 15 iunie.

Pentru rezervări este nevoie de avans 50%.
Rezervările se fac la tel. 0744904575.
Daca din orice motive vă răzgândiți, restituirea banilor se poate face până la 1 iunie.

*Despre Locație:

Istoria Vinalia – Conacul din Ceptura e strâns legată de vin și pasiunea pentru el. Așa a luat naștere un loc care sa primească, să găzduiască și să încânte iubitorii de vin.

Pentru că fiecare experiență petrecută la conac se transformă într-un moment de celebrare a vinului, denumirea conacului a venit firesc: Vinalia, fiind inspirat din Sărbătorile Române închinate vinului și viilor.

Vinalia erau festivaluri care aveau loc primăvară și toamnă în Imperiul Roman și unde locuitorii cetății se adunau pentru o primă degustare a vinului produs în recolta precedentă (Vinalia Urbană) sau pentru a marca un episod esențial din an: culegerea strugurilor și pregătirea vinului de la debutul toamnei (Vinalia Rustica). Spectacolul era însoțit de memorabile ritualuri religioase și ofrande aduse zeităților.

Acestea erau invocate prin rugăciuni pentru îmblânzirea naturii care să protejeze bogăția recoltei de struguri pentru anul următor.

Primul lucru care te impresionează când ajungi la Vinalia – Conacul din Ceptura este arhitectura neo-românească, cu interioare eclectic minimaliste. Designul interior este marca personală a unor iubitori de vin. Au folosite culori odihnitoare, obiecte cu istorie, materiale cu texturi îmbietoare și o instalație de iluminare care, laolaltă, oferă experiențe senzoriale pentru toate simțurile.

Mai multe detalii aflați accesând link-ul: https://www.vinaliaceptura.ro

X