Yoga retreat: „Visul unei nopti de vara”

Suntem incantati sa va invitam intr-un retreat de yoga in perioada 21-23 August, alaturi de Ovidiu Atanasiu, la Nomadia Glamping Retreat.

Vom petrece 3 zile si 2 nopti intr-un loc cu totul magic, o oaza de liniste in mijlocul naturii, la mare. S-ar putea sa fi auzit de Nomadia, un loc cu totul aparte, desprins din basme. Nu este un mit, locul asta chiar exista, undeva intre Eforie Nord si Sud, dar nu va spunem exact unde, ca sa nu stricam misterul.

Ne desprindem de jungla cotidiana cu asfaltul ei care pare ca se topeste, intr-un decor cu totul special, inconjurati de natura si mare. Vom dormi in corturi, la cativa metri de plaja, dar nu ne va lipsi nimic din confortul unui hotel de 4*. Fiecare cort este de 2 persoane, dotat cu pat matrimonial, si are o mica terasa de care puteti profita pentru a citi sau pentru a sta in liniste, pur si simplu. Micul dejun este inclus, iar pentru mesele de pranz si cina avem la dispozitie peste proaspat la cherhanaua din apropiere.
Nu va spunem mai multe, va lasam cateva poze in continuare, si va asteptam sa descoperim impreuna magia acestui loc.

Program:

Miercuri:

* 09:00 – plecare din Bucuresti
* 12:00 – check in Nomadia Glamping
* 13:30 – Pranz la Cherhana
* dupa amiaza, relaxare la malul marii
* 18:00 – 19:30 – „Sunset Yoga”
* 20:00 – Cina la Cherhana
* Moon Walk – dupa cina va invitam la o plimbare nocturna pe malul marii

Joi:

* 07:00 – 08:30 -„Sun Gazing Yoga”, sesiune care va fi insotita de o scurta meditatie „sun gazing” si exercitii de respiratie
* 09:00 – Mic dejun
* dupa amiaza relaxare pe malul marii/ activitate comuna la alegere
* 18:00 – 19:30 – „Healing Hatha Yoga”, sesiune in care vom folosi puterile subtile si vindecatoare ale naturii pentru a ne elibera de orice tensiune acumulata
* 20:00 – Cina la Cherhana

Vineri:

* 07:00 – 08:30 – „Rise and Shine Yoga”, sesiune care va fi insotita de o scurta meditatie „sun gazing” si exercitii de respiratie
* 09:00 – Mic dejun
* la pranz este sfarsitul programului dar va puteti petrece restul zilei la plaja sau in natura

Plecarea este miercuri dimineata cu masina personala. Recomandarea noastra este sa ne grupam in cat mai putine masini si sa ne organizam plecarea astfel incat pe la ora 12:00 sa ne strangem la Nomadia Glamping Retreat.
Cine nu are saltea poate imprumuta de la studio.

Pachetul include:

* 2 nopti cazare in corturi de 2 persoane, dotate cu pat matrimonial
* mic dejun
* 4 sesiuni de yoga de 90 min, adaptate pentru toate nivelurile de experienta, cu Ovidiu Atanasiu
* o activitate comuna la alegerea grupului, joi dupa amiaza

Pachetul nu include:

– transport
– pranz
– cina

Pret: 550 lei/persoana
Detalii si rezervari la 0744904575

Glampingul dispune de urmatoarele facilitati: 6 corturi de 2 persoane dotate cu pat matrimonial, bai, dusuri, doua zone de lounge si zona pentru servirea mesei, scoici, nisip si mare cat cuprinde.

X