Restart – Mind, Body & Breath – Yoga Retreat

Am fost tare bucuroși ca ati fost cu noi la primul nostru retreat de yoga din sezonul 2020, într-o locație absolut superbă și foarte dragă noup, At Home – Yoga Retreat & Glamping.

Am fost fascinați din primele secunde în care am ajuns la At Home – Yoga Retreat & Glamping, de piesajul parcp desprinsă din poveste, de platformă special concepută pentru clasele de yoga, dar mai ales de ospitalitatea gazdelor care ne-au primit cu inima deschisă.

Conceptul de glamping presupune că dormim în corturi, în mijlocul naturii, dar în același timp beneficiem de tot confortul și facilitățile unui hotel.

Clasele de yoga au fost ținute pe paltforma special concepută, cu panoramă deschisă către un peisaj minunat.

Pentru acest retreat, Ovidiu Atanasiu a conceput 4 clase de yoga care au combinat practica asanelor cu exerciții de respirație și pranayama, fiecare de 90 minute:

În timpul zilei participanții au putut alege între activități de grup (drumeție, sesiune foto, personal training, etc.) sau relaxare, lectură pe terasă din fața cortului sau pe una dintre terasele comune.

Pe parcursul celor trei zile s-au legat prietenii și s-au descoperit pasiuni comune. La sfârșit toți au hotărât să își spună “Pe curând” în loc de “La revedere”.

X