“Abs & butt” cu Ovidiu

Current Status
Not Enrolled
Price
60.00 lei / 30 zile
Get Started

Este o clasa plina de energie al cărui obiectiv este sculptarea taliei și a picioarelor, cu accent pe mușchii fesieri și abdomen

Vă veți putea ajusta nivelul de intensitate deoarece Ovidiu va da în timpul clasei opțiuni atât avansate cat și ușoare pentru fiecare exercițiu. Indiferent că ești sportiv sau sedentar, cu siguranță vei savura acest antrenament până la ultimul minut.

Acest antrenament este compus din două circuite de exerciții, primul pentru partea inferioară iar al doi-lea pentru partea de centru (core). Cele două circuite au câte șase exerciții care se lucrează timp de 40 de secunde cu 20 de secunde pauză. Vom repeta fiecare circuit de câte trei ori iar pauza dintre runde va fi de 30 de secunde.

Cei cu o condiție fizică mai avansată pot lucra la o intensitate mai mare iar cei care sunteți la început sau aveți anumite restricții la efort va trebui să lucrați urmând variantele mai ușoare pe care le veți primi de-a lungul antrenamentului.

Pe întreg parcursul antrenamentului puneți accent pe corectitudinea mișcărilor și nu pe viteză sau pe numărul de repetări.

Dacă aveți afecțiuni sau patologii, vă recomandam să aveți acordul medicului înainte de a începe orice fel de program de exerciții fizice

Clasă online Content

X