“Vinyasa Soft Flow” cu Beatrice (Engleză)

Current Status
Not Enrolled
Price
¤6030
Get Started

Beatrice preda o clasa de Vinyasa Soft Flow, accesibila tuturor studentilor.

Obiectivul calsei este acela de a debloca energia care poate fi stagnanta in corp, in anumite organe sau articulatii astfel ca dupa aceasta clasa va veti bucura de senzatia de usurinta de miscare si o musculatura tonifiata.

Yogi Beea (Beatrice) este din Botosani, dar a descoperit si s-a indragostit de yoga in Asia, Hong Kong, unde locuieste de 8 ani, acolo a si obtinut primul certificat de yoga in anul 2018, si de atunci continuie sa studieze arta yoga.

Stilul ei preferat de este Vinyasa Yoga, deoarece ii place senzatia de libertate pe care o capata corpul atunci cand se misca constient si armonios, in sincron cu respiratia.

Vinyasa yoga este acel stil dinamic si fluid in care posturile sunt mentinute un timp mai scurt, 2-3 respiratii, iar secventele de posturi curg intr-un mod armonios.

Astfel ca putem ajunge, in special in cazul practicantilor avansati, la o stare de meditatie in miscare in momentul in care mintea se elibereaza de orice ganduri si se sincronizeaza perfect cu respiratia. cele doua devin un tot unitar perfect echilibrat.

Atenție: Înainte de începerea oricărui program de exerciții fizice este important să aveți avizul medicului specialist.

Instructor: Beatrice A

Nivel: incepator – mediu

Durata: aprox. 60 min

Click pe căsuța de mai jos pentru a accesa clasa online (după ce te-ai înscris)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

X