“Abs & butt 2” cu Ovidiu

Current Status
Not Enrolled
Price
¤6030
Get Started

Este o clasa plina de energie al cărui obiectiv este sculptarea taliei și a picioarelor, cu accent pe mușchii fesieri și abdomen.

Vă veți putea ajusta nivelul de intensitate deoarece Ovidiu va da în timpul clasei opțiuni atât avansate cat și ușoare pentru fiecare exercițiu.

Indiferent că ești sportiv sau sedentar, cu siguranță vei savura acest antrenament până la ultimul minut. Acest antrenament este compus din două circuite de exerciții, primul pentru partea inferioară iar al doi-lea pentru partea de centru (core).

Cele două circuite au câte șase exerciții care se lucrează timp de 50 de secunde cu 10 de secunde pauză. Vom repeta fiecare circuit de câte trei ori iar pauza dintre runde va fi de 30 de secunde.

Cei cu o condiție fizică mai avansată pot lucra la o intensitate mai mare iar cei care sunteți la început sau aveți anumite restricții la efort va trebui să lucrați urmând variantele mai ușoare pe care le veți primi de-a lungul antrenamentului.

Pe întreg parcursul antrenamentului puneți accent pe corectitudinea mișcărilor și nu pe viteză sau pe numărul de repetări.

Înainte de începerea oricărui program de exerciții fizice este important să aveți avizul medicului specialist.

Instructor: Ovidiu Atanasiu

Novel: mediu

Durata: 55 de minute

Atenție: Înainte de începerea oricărui program de exerciții fizice este important să aveți avizul medicului specialist.

Click pe căsuța de mai jos pentru a accesa clasa online (după ce te-ai înscris)

X