„Heart opening yoga” cu Ovidiu

Heart opening yoga
Current Status
Not Enrolled
Price
USD60 lei / 30 zile
Get Started

Te invităm la clasa “Heart opening yoga” cu Ovidiu Atanasiu.

Ne vom orienta atenția pe partea superioara a spatelui prin posturi ușoare de extensie, care deschid pieptul și în același timp realiniază umerii.

Pe parcursul clasei, vom menține atenția pe respirație, pentru a găsi un ritm rar, profund și echilibrat.

Astfel, respirația va deveni mult mai eficientă și hrănitoare pentru corp și minte, iar la sfârșitul clasei vei constata mai multă ușurință în mișcări și mai puțină tensiune în corp.

De asemenea pe întreg parcursul clasei este important să menținem starea de detașare față de preocupările obișnuite de zi cu zi, ca si cum am fi într-o pauza de la tot ce ne înconjoară.

Aceasta detașare sau desprindere este foarte importantă mai ales atunci când vrem să gestionam stări de stres sau oboseala.

Beneficiile clasei “Heart openining yoga”:

  • Îmbunătățește postura;
  • Crește nivelul de energie;
  • Menține sănătatea coloanei vertebrale;
  • Îmbunătățește respirația;
  • Ajută la activarea chakrei Anahata (chakra inimii) care este sursa compasiunii și a iubirii de sine.

Practica yoga îți corectează postura într-un mod eficient și rapid prin posturile menținute un timp îndelungat, în medie 1-2 minute, combinate cu exercițiile de respirație.

Practicată în mod consecvent, yoga ajută la îmbunătățirea semnificativă a posturii, la scăderea nivelul de stres și oboseală mentală.

Postura greșită menținută pentru un timp îndelungat va deveni confortabilă și îți va fi greu să o schimbi deoarece sistemul nervos central o va percepe ca fiind cea “normală”.

O postură greșită a coloanei poate cauza o serie de probleme de sănătate, care se vor manifesta atât la nivelul aparatului locomotor cât și la nivelul organelor și sistemelor interne.

Însă cele mai evidente și des întâlnite probleme sunt disfuncțiile aparatului locomotor, care se manifestă atât în deplasare cât și în statică, generând stări prelungite de disconfort și durere cronică.

De asemenea, există și simptome neurologice, precum amețeli, migrene și stări de iritabilitate.

Din păcate, de cele mai multe ori problema posturii greșite este lăsată netratată iar aceasta se va agrava odată cu înaintarea în vârstă, cauzând probleme permanente de sănătate.

Click pe căsuța de mai jos pentru a accesa clasa online (după ce te-ai înscris)

X