Masterclass: Yoga for Hip Opening and Prana cu Mukesh Kothari

Current Status
Not Enrolled
Price
60 lei / 30 zile
Get Started

De multe ori stilul nostru de viată ne face să acumulam tensiuni și emoții iar gândurile noastre izvorăsc din sentimente de teamă și așa se nasc comportamente reactive. Foarte multe dintre obiceiurile și activitățile noastre zilnice duc la acumulare de tensiuni la nivelul șoldurilor începând cu statul la birou, la televizor sau calculator, la masă și chiar antrenamentele. Aceste tensiuni vor duce la reducerea amplitudinii de mișcare iar în timp pot apărea chiar afecțiuni la nivelul coloanei.

Conform filosofiei yogice, soldurile blocate pot afecta și stările emoționale și sunt considerate a fi locul unde sunt stocate emoțiile de frică și tristețe acestea fiind asociate chakrelor inferioare.

Soluția oferită de practica yoga, atât pentru planul fizic cât și pentru cel mental este de a pune în mișcare energia vitală (prana) prin regiunea șoldurilor și de a elimina toxinele acumulate.

Clasa conține și posturi avansate așadar, dacă sunteți începători (primele 10-20 de ore de practică) vă recomandăm să executați cu mare atenție iar dacă sunt posturi pe care nu le-ați încercat până acum și nu vă simțiți în siguranță le puteți sări.

ATENȚIE, clasa este predată în limba engleză!

X