“Abs only” cu Ovidiu (30 minute)

Current Status
Not Enrolled
Price
¤6030
Get Started

Este o clasă plină de energie al cărui obiectiv este sculptarea taliei și tonifierea zonei de mijloc (core) în întregime.

De-a lungul clasei aveți posibilitatea să lucrați conform nivelul propriu de pregătire fizica deoarece Ovidiu vă da opțiuni atât avansate cat și ușoare pentru fiecare exercițiu.

Acest antrenament dureaza aproape 30 minute si este compus dintr-un circuit de exerciții care vor fi executate timp de 45 secunde si 15 secunde pauză. Veți repeta acest circuit de două ori iar la a doua rundă veți găsi variante mai avansate ale exercițiilor.

Antrenamentul se va încheia cu o mică repriza de 3 exerciții provocatoare pentru cei care vor să ajungă la acea senzație de fibre musculare care ard și la acea ultima picătura de energie.

Cei cu o condiție fizică mai avansată pot lucra la o intensitate mai mare iar celor care sunt la început sau cu anumite restricții la efort va recomandam să lucrați urmând variantele mai ușoare pe care le veți primi de-a lungul antrenamentului.

Pe întreg parcursul antrenamentului puneți accent pe corectitudinea mișcărilor și nu pe viteză sau pe numărul de repetări.

Dacă aveți afecțiuni sau patologii, vă recomandăm să aveți acordul medicului înainte de a începe orice fel de program de exerciții fizice.

Indiferent dacă ești sportiv sau sedentar, cu siguranță vei savura acest antrenament până la ultimul minut.

Instructor: Ovidiu Atanasiu

Nivel: mediu

Durata: aprox. 30min

Atenție: Înainte de începerea oricărui program de exerciții fizice este important să aveți avizul medicului specialist.

Click pe căsuța de mai jos pentru a accesa clasa online (după ce te-ai înscris)

Clasă online Content

X