“Hip opening yoga for side split” cu Ovidiu

Current Status
Not Enrolled
Price
¤6030
Get Started

Când mușchii șoldurilor sunt tensionați ei pot duce la suprasolicitarea coloanei lombare, ceea va conduce în timp la disconfort și durere. Pe lângă menținerea funcționalității și sănătății articulațiilor șoldurilor și posibil reducerea durerilor de spate, practica “hip opening” sporește circulația sângelui și poate reduce și tensiunile emoționale stocate în articulațiile șoldurilor.

În această clasă ne vom concentra pe deschiderea laterală a șoldurilor începând cu posturi ușoare care vor fi pregătitoare pentru posturile avansate precum Kurmasana (tortoise pose) sau Samakonasana (center split) și chiar Lotus (padmasana)

La un nivel mai subtil, energetic, șoldurile sunt legate de chakra sacrală (Muladhara Chakra), care este ca un centru sau un izvor de creație și creativitate însă stimularea acestei chakre va aduce și multa stabilitate și putere personală. Ca atare, deschiderea soldurilor va ajuta și la sporirea creativității. Mai mult decât atât, postura Samakonasana (Center split pose) de la sfârșitul clasei este conectată cu chakra inimii (Anahatha) și energia acceptării atât a celorlalți cât și acceptarea de sine, a compasiunii și a controlului și încrederii de sine.

Așadar, fie ca vreți să aveți parte de un stretching profund pentru musculatura din regiunea șoldurilor sau vreți să vă accesați energiile de creativitate, compasiune și încredere de sine, toate aceste vor fi prezente in aceasta clasa.

Atenție: Înainte de începerea oricărui program de exerciții fizice este important să aveți avizul medicului specialist.

Instructor: Ovidiu Atanasiu

Nivel: mediu

Durata: 60 minute (aprox.).

Click pe căsuța de mai jos pentru a accesa clasa online (după ce te-ai înscris)

X