“Power yoga challenge” cu Ovidiu

Acces clasa "Power Yoga Challenge" Cu Ovidiu
Current Status
Not Enrolled
Price
USD60 lei / 30 zile
Get Started

Obiectivul acestei clase este creșterea forței, a rezistenței dar si a puterii de concentrare.

Secvențele pe care le veți găsi si practica de-a lungul clasei vor fi solicitante iar unele posturi vor fi chiar provocatoare, de aici venind si numele clasei, „Power yoga challenge”.

Posturile vor curge într-un ritm mai lent încât să puteți interioriza instrucțiunile despre aliniament, tehnică dar și de respirație. Este o practică perfecta pentru cei care vor o provocare intensă în primul rând la nivel fizic. De-a lungul clasei veți primi variante de posturi atât avansate cât și mai ușoare astfel încât fiecare să poată lucra cu nivelul propriu.

După o clasă intensă beneficiile sunt multiple, începând cu starea de bine și echilibru, un tonus muscular crescut, creșterea încrederii în sine dar și relaxare și detensionare emoțională.

Clasa are un nivel mediu spre avansat, atât din punctul de vedere al complexității posturilor cât și al intensității efortului.

Dacă sunteți începători, este recomandat să vă opriți câteva secunde oricând simțiți nevoia de o pauză și ideal ar fi să aveți acordul medicului înainte de orice program de exerciții fizice.

Instructor: Ovidiu Atanasiu 

Nivel: mediu – avansat

Durata: aprox. 55 min

Atenție: Înainte de începerea oricărui program de exerciții fizice este important să aveți avizul medicului specialist.

Click pe căsuța de mai jos pentru a accesa clasa online (după ce te-ai înscris)

X